Reference:

Energi Ikast

Med fokus på den bedste varmeøkonomi for slutbrugeren har vi hos Hylling Energi & Projekt stået for projekteringen af nyt varmeanlæg og teknikhus for Energi Ikast.
Årstal:
2023
Branche:
Energiforsyning
Kunde:
Energi Ikast
Ydelser:
Projektudvikling, myndighedsproces, udbudsproces & entreprisetilsyn
Specialer:
Nettilslutning, elforsyning & procesdesign

Hos Hylling Energi & Projekt har vi haft fornøjelsen af at levere en luft til vand varmepumpe på 1,3 megawatt og stået for projekteringen af både energianlægget og teknikhuset.

_D0A0191-2

Opstart under energikrisen

Det er ikke en underdrivelse at skrive, at processen mod etableringen af energianlægget og tilhørende teknikhus har været ekstra lang. Dette skyldtes hovedsageligt, at vi startede processen op med Energi Ikast under energikrisen i 2022.

Energikrisen trak især evalueringsprocessen ud, da denne skabte stor usikkerhed omkring fremtiden og gjorde det enormt svært at forudse fremtidens energipriser og dermed også hvilken løsning, der var den mest optimale at implementere over en 15-20 års levetid på energianlægget.

Løsningen

Én ting der aldrig var til diskussion i løbet af processen var, at løsningen skulle skabes med det formål at skaffe den bedst mulige varmeøkonomi for forbrugeren.

Derfor er projektet bygget omkring at etablere en luft til vand varmepumpe på 1,3 megawatt og et fliesfyret kedelanlæg på 1,9 megawatt. 


Søger du viden?

- Brug vores videnbank

Karriere

Hylling Energi & Projekt - Om Os

Aktuelt

Rådgivning hos Hylling Energi & Projekt

referencer

Dronebillede over Ikast Fjernvarme
Tilbage til top
chevron-upchevron-downchevron-leftarrow-right