Karriere

Vil du være med til at levere uvildig og pålidelig rådgivning til energibranchen, skabe bæredygtige løsninger og hjælpe virksomheder med at navigere i en konstant foranderlig verden?

Vi søger

praktikanter

Hos Hylling Energi & Projekt er vi altid på udkig efter dygtige praktikanter, der har lyst til at prøve kræfter med energisektoren. Er du igang med at uddanne dig ingeniør, maskinmester, geolog eller andet der kunne være relevant for Hyliing Energi & projekt, vil vi altid gerne høre fra dig.
send ansøgning

Søger du arbejde?

- Vi har ingen ledige stillinger på nuværende tidspunkt

Fandt du ikke den stilling, du ledte efter?
søg uopfordret
This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Én samlet enhed

- Flere specialister

Vi er et team og vores kompetencer spænder bredt. Vi består af en kombination af maskinmestre, ingeniører og jurister, alle med solid praktisk og/eller teoretiske erfaring. Hos Hylling Energi & Projekt, drømmer vi om at beskæftige et hold af specialister, der sammen kan udvide vores specialeområder indenfor energisektoren.

Vi vægter holdånden højt

- og vi løfter i flok

Selvom vi består af en håndfuld specialister indenfor energibranchen, er det afgørende for os, at vi opererer som en samlet enhed. Vi er afhængige af hinandens ressourcer og vi vægter holdånd højt. Derfor har det også stor betydning for os, at de mennesker, der udgør vores virksomhed, kan og vil bidrage til, at vi løfter i flok.
Derudover nyder vi at skabe gode relationer og samarbejder med vores kunder. Det er nemlig dem, der er grundstenene i Hylling Energi & Projekt og derfor er relationerne til vores kunder lige så vigtige, som de relationer vi har til hinanden.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Tilbage til top
chevron-upchevron-downchevron-left