Stillingsopslag

Planlægger til fjernvarmesystemer

Vil du være med til at præge omstillingen i energisektoren?

Om virksomheden: Vi er eksperter i fjernvarme og søger en ny kollega til at varetage planlægning af energiprojekter hos vores kunder. Vi arbejder i fjernvarmesektoren, hvor kunderne er forbrugerejede selskaber, offentlige forsyninger og indimellem også private virksomheder med et betydeligt energiforbrug. Virksomhedens produkt er viden om og ekspertise inden for den anvendte teknik, samt fjernvarme- og elforsyningsområdets rammevilkår. Det er derfor vigtigt, at vi besidder de faglige kvalifikationer, som medvirker til systemforståelsen og -udviklingen. Det er ofte komplekse og langvarige sagsforløb med mange delprocesser og milepæle.

Jobbet: Gennem din indsigt i kollektive energisystemer og de gældende rammevilkår skal du udarbejde oplæg til de økonomiske baggrundsanalyser som danner grundlag for kundens beslutning om tiltag i eget forsyningsområde. Du skal formidle resultaterne i samarbejde med rådgiveren på den enkelte sag, således at kunden har et kvalificeret beslutningsgrundlag. Kunden er repræsenteret ved en ledelse såsom bestyrelse, direktion eller driftsorganisation.

Du finder det naturligt at holde dig ajour med energimarkedet. Endvidere er du vidende og opsøgende på de teknologiske  muligheder samt orienteret om denne udvikling gennem fagpressen, netværk samt gennem interne og eksterne workshops.

Vi bruger excel og softwaren EnergyPro til simuleringer. Du vil skulle udvikle din funktion i tæt samarbejde med vores nuværende planlægger.

Din baggrund: Du har uddannelsesmæssigt en baggrund som ingeniør eller maskinmester, måske nyuddannet, med en baggrund indenfor energiforsyning. Du har et godt overblik over det danske energi- og forsyningsmarked, samt gerne kendskab til samme på europæisk plan. Du er først og fremmest teoretisk funderet i den viden du besidder, men besidder en naturlig interesse i at have indgående kendskab til energiforsyningsområdet.

Personlige kvalifikationer: Det er væsentligt, at du er grundig og tillidsvækkende, lyttende og struktureret. Du kan selv se en interesse i at pleje dit eget, såvel som virksomhedens netværk. Endvidere lægger vi vægt på, at du er pålidelig og humørfyldt, således at dårlige dage og besværlige situationer forsøges tacklet med en høj moral og en god tone.

Faglige kvalifikationer: Du skal være velbevandret i MS Office, være flydende i dansk skrift og tale samt gerne kunne læse og tale tysk og/eller engelsk. Du har forretningsforståelse og flair for tal og teknik.

Du tilbydes: En spændende stilling i et højaktuelt område, hvor du selv præger din hverdag. Din base bliver vores kontor i Støvring hvorfra arbejdet udføres. Fra tid til anden er du på kundebesøg sammen med en kollega. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har egen bil. Kørsel i virksomhedens tjeneste afregnes efter statens takster. Der tilbydes en lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer og stillingens indhold.

Yderligere information: Såfremt ovenstående lyder som noget du kan genkende, er du velkommen til at sende din ansøgning på mail til jens@hyllingas.dk.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jens Hylling Kristensen på T: 24 42 21 67 eller E: jens@jenshylling

Ansøgningsfrist: Ansøgninger behandles løbende og ansøgningsfristen er d. 20-10-2022. Send din ansøgning og CV til jens@hyllingas.dk.

Med henvisning til GDPR-reglerne, slettes din ansøgning og CV senest to måneder efter ansøgningsfristens udløb.